Home
 

Această pagină web este mai mult decît o simplă prezentare pe internet a agenţiei, ea reprezintă un instrument de lucru prin care clienţii pot vizualiza, la cerere, orice ofertă aflată în baza de date a agenţiei, on-line .

Dorinţa de a fi proprietar al locuinţei este o caracteristică a românilor. Astfel, conform unui studiu despre condiţiile de viaţă în România, realizat de Institutul Naţonal de Statistică, 95,8% dintre locuinţele din România sînt proprietate personală, în vreme ce 1,6% sînt locuinţe închiriate de la particulari, iar 1% închiriate de la stat. Doar 0,2% dintre cei intervievaţi stau în imobile închiriate de la societăţi comerciale, iar 1,4% stau in locuinţe cu titlu gratuit. În aceste condiţii, este clar că cererea din partea cumpărătorilor depăşeşte numeric oferta, lucru care se reflectă în preţurile de pe piata imobiliară.

SIMELCO GROUP dispune de o puternică bază de date computerizată, putem oferi prin metode moderne de prezentare numeroasele oferte de apartamente, case, vile, terenuri intravilane şi extravilane, hale industriale sau comerciale, depozite , spaţii comerciale, birouri, toate însoţite de fotografii şi schiţe .
Obiectivul firmei este de a oferi clienţilor noştri soluţia optimă nevoilor pe care aceştia le au, ţinînd cont de realitatea pieţei imobiliare româneşti.