Prima pagină
 
vânzări
închirieri
apartamente in regim hotelier
investiţii
proiecte

UTILE

Curs valutar

Convertor valutar

Calculator taxe notarialeAceastă pagină web este mai mult decât o simplă prezentare pe internet a agenţiei, ea reprezintă un instrument de lucru prin care clienţii pot vizualiza, la cerere, orice ofertă aflată în baza de date a agenţiei, on-line.

Cu doar câteva click-uri, vei fi mai aproape de piaţa imobiliară din Timişoara şi împrejurimi şi vei putea interacţiona cu ea, folosind mijloacele pe care acest site ţi le oferă.

Dacă aceste informaţii îţi vor stârni interesul, te aşteptăm să ne vizitezi la sediul nostru, pentru a te convinge de profesionalismul nostru.

SIMELCO GROUP - imobiliare Timisoara - dispune de o puternică bază de date computerizată, putem oferi prin metode moderne de prezentare numeroasele oferte de apartamente, case, vile, terenuri intravilane şi extravilane, hale industriale sau comerciale, depozite , spaţii comerciale, birouri, toate însoţite de fotografii şi schiţe.

Obiectivul firmei este de a oferi clienţilor noştri soluţia optimă nevoilor pe care aceştia le au, ţinând cont de realitatea pieţei imobiliare româneşti.

Imobiliare Timisoara

tel./fax: 0256-435714 fax: 0356 - 816047 mobile: 0720-596742 0742-541570
e-mail: office@simelco.ro web: www.simelco.ro

http://www.best-top.ro Europe Real Estate Directory Smarty Web Director

Simelco Group © 2006 - 2018
developed by Alexandru Cionca